Tuotannon kunnossapito hallintaan modernin järjestelmän avulla

Napapiirin Energia ja Vesi Oy (Neve) on Pohjois-Suomen, arktisen kiertotalouden monialakonserni, jonka henkilöstöön kuuluu noin 170 ammattilaista. Neve Oy (ent. Rovaniemen Energia) on Rovaniemen kaupungin omistama yhtiö ja sen juuret ovat yli sadan vuoden takana. Yhtiö on laajentunut voimakkaasti Lapin alueelle, ja konsernin liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa.

Kasvavan ja kehittyvän yrityksen kunnossapito kaipasi kunnossapitojärjestelmän tehostamista ja projekti käynnistettiin ottamalla käyttöön uusi, paremmin yrityksen tarpeisiin vastaava järjestelmä Suosiolan voimalaitokselle. Huolellisen taustatutkimuksen jälkeen uudeksi kunnossapitojärjestelmäksi valikoitui ARROW Novi. ”Novi valikoitui käyttöömme sen joustavuuden, mobiiliuden sekä muokattavuuden vuoksi”, tiivistää Henrik Haavikko, Neven käynnissäpitoinsinööri.

Järjestelmän käyttöönotto oli merkittävä kehitysprojekti Nevelle, ja sopiva kumppani korvaamaton apu prosessin läpiviennissä. Lataa koko tarina ja lue kuinka uuden kunnossapitojärjestelmän käyttöönotto sujui ja millaisia tuloksia sen avulla on saatu aikaan.

Tutustu Napapiirin Energia ja Veden tarinaan ja lataa koko case-kuvaus tästä!

Napapiirin Energia ja Vesi Oy ,
Suosiolan voimalaitos
Käytössä olevat ratkaisut
Novi

Kunnossapidon hallintaan ja kehittämiseen

Shop Floor Manager

Operatiivisen tuotannon päivittäisjohtamiseen

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä:

Jarno Heikkinen

jarno.heikkinen@arroweng.fi

Lue lisää menestystarinoita