Arrow 5S Audit

Tee työstäsi helppoa, tehokasta ja turvallista

5S on Lean-filosofiasta tuttu menetelmä työympäristön siisteyden, turvallisuuden ja järjestyksen ylläpitoon. 5S:n avulla voidaan karsia työprosessista hukkaa standardisoimalla 5S-menetelmän auditointikierrokset.

ARROW 5S Audit on valmis ja helppokäyttöinen ratkaisu suorittaa auditointikierrosten digitalisointi. Sähköiset, muokattavat tarkastuslomakkeet, helppo kirjaustapa ja tiedon läpinäkyvyys tuovat käyttöösi 5S-järjestelmän, jolla saat todellisen ja pysyvän muutoksen työympäristöön.

Tilaa maksuton demo!

Minimoi hukka, maksimoi turvallisuus

5S:n avulla järjestetty työympäristö on kaikkien yhteinen asia, tehdaslattialta yritysjohtoon

Lisää turvallisuutta
Vastaa laatustandardeihin
Tartu poikkeamiin ajoissa
Lisää työn tehokkuutta

Tuotantopäällikkö, unohda konsulttien fläppitaulut ja excelit

Digitaalisella sovelluksella tuot koko työyhteisön 5S:n piiriin ja teet toimintatavoista läpinäkyviä. 5S-järjestelmällä voit nostaa parhaat suoritukset esille, palkita onnistujia ja motivoida näin koko tiimiä rakentamaan tehokkaampaa ja turvallisempaa työympäristöä.

Digitalisoi - koska mitä leania on paperitulvassa?

Digitaalinen 5S on todellista tehostamista. Pilvessä data on kaikkien saatavilla ja kehityksen suunta selkeästi esitettynä. Lisäksi – ei enää henkilöiden takana piilottelevaa tietoa tai mystisiä raapustuksia paperilapuilla. 5S Auditin avulla voit täyttää tehtävälistoja, auditoida ja tutkia tapahtumahistoriaa yhdeltä ruudulta

Laatupäällikkö - kummitteleeko ISO90001?

Digitaalisella 5S-järjestelmällä luot systemaattisen kehyksen työympäristön laatuvaatimuksille ja varmistat pysyvän toimintamallin tarkastusten suorittamiseen.

Luo kukoistava työturvallisuuskulttuuri

Minkä arvoinen on yhden työntekijän henki? Työturvallisuudessa ei voida ylisuorittaa. Digitaalinen 5S-järjestelmä varmistaa, että työtilat ovat järjestyksessä yhdessä sovitulla tavalla. 5S-järjestelmä on tehokkain tapa varmistaa tuotantotilojen toimivuus ja turvallisuus. Itsestään muistuttava, ohjaava selaintoteutus vie kohti yhdessä sovittuja tavoitteita.

NOPEA JA KEVYT TOIMITUS

5S ei ole tavallinen ohjelmistoprojekti, vaan sen käyttöönotto ja opettelu on yhtä helppoa kuin verkkoselaimen käyttö. Pilvessä data on kaikkien saatavilla ja kehityksen suunta selkeästi esitettynä.

Miksi digitalisoida 5S-auditointi?

Sähköisellä 5S sovelluksella saadaan tuotettua johtamiselle tarvittavat raportit automaattisesti ilman, että tietoa tarvitsee manuaalisesti siirtää muihin ohjelmiin. Tämä vähentää raportointiin kuluvaa aikaa ja lisää tiedon käyttömahdollisuuksia. Kun 5S auditointi on mahdollista tehdä näppärästi puhelimella tai tabletilla, ei auditoinneista synny ylimääräistä taakkaa, vaan niistä tulee luonteva osa päivittäistä työtä.

Lataa maksuton asiantuntijaoppaamme!

Edullisesti ja nopeasti käyttöön 179 € / kk / tehdas – Tilaa 5S-sovellus!

Heti käyttöön edullisella kuukausimaksulla

Selainpohjainen 5S-järjestelmämme on nopea ja helppo ottaa käyttöön. Voit skaalata palvelua tarpeidesi mukaan, kuukausimaksulla ilman suuria alkuinvestointeja tai pidempiaikaista sitoumusta.

Me opastamme käyttöönotossa

Asiantuntijoidemme avulla tuot digitaalisen 5S-järjestelmän toimivaksi, eläväksi osaksi tuotantoa ja kunnossapitoa.

Me autamme sinua saamaan kaiken irti 5S-palvelustasi

Asiakaspalvelumme on valmis auttamaan kaikissa kysymyksissä ja teknisissä murheissa. Perehdy laajaan 5S-asiakkaita varten tuotettuun opasmateriaaliin.

ARROW Operational Excellence

Johda tuottavuuttasi erinomaisella tiedolla

Me tarjoamme kokonaisratkaisun tuottavuuden ja päivittäisjohtamisen parantamiseen, tiedon digitalisoinnin ja visuaalisen johtamisen avulla.

Lue lisää päivittäisjohtamisesta

GEMA

MES-järjestelmä tuottavuuden parantamiseen

Andon

Tuotannon avunpyynnöt ja raportointi

Novi

Kunnossapidon hallintaan ja kehittämiseen

Shop Floor Manager

Operatiivisen tuotannon päivittäisjohtamiseen