Rekry: Markkinointiassistentti, harjoittelupaikka

Tarjolla harjoittelupaikka markkinointiviestinnän opiskelijalle ICT-alan kasvuyrityksessä!

Etsitkö vielä itsellesi harjoittelupaikkaa, jossa pääsisit kehittämään osaamistasi käytännön markkinointitehtävissä?

Etsimme innostunutta MARKKINOINNIN TAI VIESTINNÄN OPISKELIJAA
ARROW Engineering Oy:lle noin 4-6 kk mittaiseen korkeakoulun työharjoittelujaksoon.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi markkinoinnin eri tehtävissä, sekä kerryttämään tärkeää työelämän käytännön kokemusta. Harjoittelujaksosi aikana pääset osallistumaan monipuolisesti digimarkkinoinnin eri osa-alueisiin modernilla otteella. Työtehtäväsi liittyvät mm. markkinointiautomaation prosesseihin, HubSpot-järjestelmän ylläpitotehtäviin, asiakastilaisuuksien ja messutapahtumien järjestämiseen sekä erilaisten sisältömateriaalien tuottamiseen. Annamme tehtäviin perehdytyksen.

Harjoitteluohjelman sisältöä on mahdollista muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Toivomme Sinulta viestinnän ja markkinoinnin perusteiden tuntemusta, hyvää asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Videoeditointitaidot ja Adobe-järjestelmiin liittyvä graafinen osaaminen on plussaa!

Meillä on joustavat työajat, hauskat työkaverit, jotka haastavat sinut mukaan pingikseen ja ennenkaikkea kannustava työyhteisö. Työpaikka sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, Innova 2:ssa. Harjoittelu on palkallinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse seija.hypponen@arroweng.fi. 30.4.2018 mennessä. Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja saat soittamalla Seija Hyppönen, p. 040 751 0722 maanantaina 23.4. Klo 13-15.

 

ARROW Engineering Oy

Luomme järjestelmäratkaisuja valmistavalle teollisuudelle tuotannon ja kunnossapidon operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen. ARROW Operational Excellence -konseptimme keskittyy tuottavuuden ja päivittäisjohtamisen parantamiseen, tiedon digitalisoinnin ja visuaalisen johtamisen avulla. ARROW-järjestelmäratkaisun käyttöönoton myötä asiakasyritystemme tuottavuusloikka on ollut 30% tai jopa enemmän.

ARROW yhdistää ainutlaatuisella tavalla teknologiaa ja asiaosaamista. Henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka työskentelevät asiantuntija- ja tuotekehitystiimeissä.

ARROW on perustettu 1993. Yhtiön omistus on toimivalla johdolla. Palvelemme 500 asiakasyritystä, 30 eri maassa. Suomessa näihin lukeutuvat poikkeuksetta oman teollisuudenalansa johtavat yritykset. Meillä on laajin kokemus kaikilta teollisuuden toimialoilta.

Suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla toimiva ARROW kehittyy voimakkaasti. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusien osaajien rekrytoinnista.