ARROW on nyt Pinja – teollisuuden uudistamisella ja digitalisaatiolla vahvaa kasvua

 

Digitalisaation ja teollisuuden uudistamisen kumppani Protacon muuttuu Pinjaksi. Pinjan muodostavat Protacon ja siihen viime vuosina kasvun myötä mukaan tulleet ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen. Pinja on johtava toimija valikoiduissa teollisuuden ohjelmistotuotteissa sekä merkittävä teollisten järjestelmäratkaisujen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen kumppani.

Teollisuuden uudistamisen ja digitalisaation kasvava kysyntä johtuu globaalin toimintaympäristön vaatimasta kilpailukyvyn kehittämistarpeesta. Lisäksi yritysten on välttämätöntä parantaa reagointikykyä poikkeustilanteita ja -olosuhteita varten. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi keskeistä on toimintatapojen uudistaminen ja teknologian tehokkaampi hyödyntäminen.

“Pinja on kumppani digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Tekemisemme ytimessä on halu auttaa organisaatioita uudistamaan ja digitalisoimaan toimintaansa sekä viemään muutos asiakkaidemme arkeen saakka. Lupaamme asiakkaallemme olla yhteistyökumppani, jonka kanssa liiketoimintaa kehitetään tulevaisuuden kestäväksi. Pinjan digitalisaation ratkaisuilla valmistavan teollisuuden, prosessiteollisuuden sekä energia- ja kiertotaloussektorin asiakasyrityksissä on mitattu keskimäärin jopa 30 %:n tuottavuusloikkia”, kertoo toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen.

Pinjalla työskentelee Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat johtavia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita 30 eri maassa. Pinjan liikevaihto vuonna 2019 oli noin 40 miljoonaa euroa.

Poikkeuksellinen palvelutarjonta tuotannon koko elinkaarelle

Pinjan valmiiden ohjelmistoratkaisujen avulla asiakkaat voivat muun muassa tehostaa tuotannon päivittäisjohtamista sekä parantaa käyttövarmuutta ja laatua.

Pinja tehostaa toimitusketjun hallintaa, luo uusia digitaalisuuteen perustuvia liiketoimintamalleja ja kehittää tiedolla johtamista. Pinja tarjoaa osaamista myös tuotantolaitosten suunnitteluun, modernisointiin ja automaatioon.

“Kehitämme ja tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa koko elinkaarella, konsultoinnista suunnitteluun, toteutuksesta ylläpitoon ja täysin uusien liiketoimintamallien rakentamiseen. Yhdistämme olemassa olevaa hyväksi koettuihin nykypäivän teknologioihin. Visioimme tulevaa ja viemme uudet ideat käytäntöön”, Nurminen kuvailee.

Pinjan työntekijät ovat teollisuuden ja digitalisaation asiantuntijoita: ohjelmistokehittäjiä, automaation osaajia, teollisuuden suunnittelijoita, IT-asiantuntijoita ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Yhtiön asiakaskunnassa on puolestaan laaja skaala eri toimialojen yrityksiä.

“Meillä jokainen pääsee toteuttamaan haastavia projekteja muiden ammattilaisten kanssa ja osaamista arvostetaan. Pinja tunnetaan myös työnantajana, joka joustaa elämäntilanteiden mukana”, Nurminen sanoo.

Lisätietoja:

Veli-Matti Nurminen
CEO
+358 50 385 9911
veli-matti.nurminen@pinja.com

Tutustu Pinjan verkkosivuihin


Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Olemme oppaana liiketoiminnan kehittämisessä tuotannon koko elinkaaren ajan: konsultoinnista suunnitteluun, toteutuksesta ylläpitoon ja täysin uusien digitaalisten liiketoimintamallien kehittämiseen. Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. Olemme vastuullinen toimija. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitäkin kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan. Pinja työllistää Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Kasvamme voimakkaasti ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 40 miljoonaa euroa. 

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi

ARROWn toimitustiimi kasvaa – Jussi Saikkonen Customer Manageriksi

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Jussi Saikkonen on aloittanut Customer Manager, Productivity Solutions -tehtävässä 17.2.2020. Savonia-ammattikorkeakoulusta valmistunut Saikkonen on opiskellut myös tietojenkäsittelytieteitä Tampereen yliopistossa. Ennen ARROWlle siirtymistä Saikkonen on työskennellyt mm. Suomen Erillisverkkojen palveluksessa tuotehallinnassa, erilaisissa projekteissa sekä IT-palvelunhallintaan liittyvissä tehtävissä asiakasrajapinnassa. Aikaisempaa kokemusta hänelle on kertynyt myös paperiteollisuuden puolelta. ARROWlle Saikkonen hakeutui uusien haasteiden perässä. […]

Lue lisää

Henry Laitinen kunnossapidon Customer Manageriksi

Energiatekniikan insinööri Henry Laitinen on aloittanut Customer Manager, Maintenance Solutions -tehtävässä 25.11.2019 alkaen. Aiemmin työurallaan Laitinen on toiminut mm. suomalaisen energiayhtiö St1:n uusiutuvan energian liiketoiminnassa kunnossapitoinsinöörinä työtehtävien keskittyessä pääasiallisesti bioetanolilaitosten kunnossapidon projekteihin, suunnitteluun ja kehittämiseen. ARROWlle Henry hakeutui hyvien kokemusten siivittämänä. ”ARROW oli minulle tuttu kumppani asiakkaan näkökulmasta. Tämä oli ehdottomasti yksi iso kannustin hakuprosessissa; […]

Lue lisää

ARROWn myyntitiimi vahvistuu – Tiina Koivu aloitti SDR:n tehtävässä

Restonomi Tiina Koivu on aloittanut Sales Development Representative -tehtävässä 19.9.2019. Tiinan tehtävänkuva ARROWlla sijoittuu markkinoinnin ja myynnin välimaastoon alkaen potentiaalisten asiakkuuksien hankkimisesta proaktiiviseen asiakassuhteiden rakentamiseen. ARROWlle Tiina päätyi sattumien summana. Uusia urahaasteita etsiessä vastaan tuli työpaikkailmoitus, joka herätti kattavan ja monipuolisen työkokemuksen omaavan naisen mielenkiinnon nopeasti. ”Vaikka toimiala on minulle uusi, ovat myynnin ja markkinoinnin […]

Lue lisää