Olemme mukana Alihankinta 2019 -messuilla Tampereella 24.-26.9.

Etsitkö kumppania teollisuuden digitalisaatioon ja uudistamiseen? ARROW:n ja Protaconin yhteisellä osastolla messuvieraat pääsevät tutustumaan kunnossapidon hallintaa helpottavaan ARROW Novi -järjestelmään sekä tuotannonohjaukseen ja -kehittämiseen tarkoitettun ARROW GEMA -järjestelmään. Lisäksi osastolla esitellään tarkan mittaamisen laserkeilainta, tuotekehitystä ketteröittävää HIL-simulaattoria sekä uuden akkuteknologian sähköpropulsiojärjestelmää. Tervetuloa osastollemme E112!

Järjestelmät ennakoivaa kunnossapitoa ja tehokasta päivittäisjohtamista varten

ARROW Novi digitalisoi teollisuuden kunnossapidon hallintaan ja kehittämiseen liittyvää tietoa sekä kunnossapidon henkilöstön että työnjohtajan tarpeisiin. Messuosastolla voit kokeilla kuinka Novin selkeän ja visuaalisen käyttöliittymän avulla tehostat työtiimin yhteistyötä ja autat paikantamaan tuotantosi ongelmakohtia.

ARROW GEMA -järjestelmässä kyse on MES-tason järjestelmäratkaisusta, jolla voidaan osallistaa sekä motivoida tuotannon operaattorit mukaan kehittämiseen. GEMA:n perusta on markkinoiden modernein koneseuranta, joka halutuilla ominaisuuksilla kasvaa täysimittaiseksi MES-järjestelmäksi. Tule testaamaan GEMA:n helppokäyttöisyys!

Laserkeilaus tarkkaan ja nopeaan mittaamiseen

Osastolla voit tutustua myös Leica RTC360 3D -laserkeilaimen toimintoihin ja reaaliajassa tuottamaan dataan. Laserkeilaus on erinomainen menetelmä lähes minkä tahansa kohteen dokumentointiin mm. maanmittauksessa, infrakohteissa sekä muutos- ja kunnossapitoprojekteissa. Keilain on nopea ja äärimmäisen luotettava sekä täsmällinen; keilaimella luodusta digitaalisesta tallenteesta saadaan dokumentoitua millimetrin tarkkaa tietoa.

Ketterämpää tuotekehitystä HIL-simulaattorin avulla

Osastolla esiteltävä HIL (Hardware in Loop) -simulaattori on Roclalle kehitetty sähkötrukkien ohjausjärjestelmien testaamiseen soveltuva simulaattori, jonka esillä olevassa demossa mallinnetaan trukin puomistoa ja sen liikkeitä. Protaconin järjestelmä nopeuttaa tuotekehitystä ja mahdollistaa helpon testauksen jo aikaisessa vaiheessa.

Uudella akkuteknologialla hybridiratkaisut myös isoihin laivoihin

Protacon toimitti vuonna 2018 Aranda-tutkimusalukselle sähköpropulsiojärjestelmän. Kyseessä on Suomen ensimmäinen uutta akkuteknologiaa hyödyntävä alus. Protaconin osastolla pääset kokeilemaan propulsiojärjestelmän simuloidulla käyttöliittymällä esim. aluksen laitteiden käynnistämistä ja sammuttamista sekä virtuaalisen potkurin pyörittämistä ja akuston käyttämistä.

Seminaari tuotannon tehostamisesta

Muista myös seminaarimme, jossa käsitellään digitalisaation hyödyntämistä tuotannon tehostamisessa. Seminaari pidetään messujen yhteydessä keskiviikkona 25.9. klo 12.30-14.30 Fokker-kokoustilassa.

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi

Henry Laitinen kunnossapidon Customer Manageriksi

Energiatekniikan insinööri Henry Laitinen on aloittanut Customer Manager, Maintenance Solutions -tehtävässä 25.11.2019 alkaen. Aiemmin työurallaan Laitinen on toiminut mm. suomalaisen energiayhtiö St1:n uusiutuvan energian liiketoiminnassa kunnossapitoinsinöörinä työtehtävien keskittyessä pääasiallisesti bioetanolilaitosten kunnossapidon projekteihin, suunnitteluun ja kehittämiseen. ARROWlle Henry hakeutui hyvien kokemusten siivittämänä. ”ARROW oli minulle tuttu kumppani asiakkaan näkökulmasta. Tämä oli ehdottomasti yksi iso kannustin hakuprosessissa; […]

Lue lisää

ARROWn myyntitiimi vahvistuu – Tiina Koivu aloitti SDR:n tehtävässä

Restonomi Tiina Koivu on aloittanut Sales Development Representative -tehtävässä 19.9.2019. Tiinan tehtävänkuva ARROWlla sijoittuu markkinoinnin ja myynnin välimaastoon alkaen potentiaalisten asiakkuuksien hankkimisesta proaktiiviseen asiakassuhteiden rakentamiseen. ARROWlle Tiina päätyi sattumien summana. Uusia urahaasteita etsiessä vastaan tuli työpaikkailmoitus, joka herätti kattavan ja monipuolisen työkokemuksen omaavan naisen mielenkiinnon nopeasti. ”Vaikka toimiala on minulle uusi, ovat myynnin ja markkinoinnin […]

Lue lisää

Supset Oy:n tuotannon tiedonkeruujärjestelmäksi ARROW GEMA

Leppävirralla sijaitseva konepaja Supset Oy on valinnut ARROW GEMA -järjestelmän tiedonkeruuseen ja tuotannon kehittämiseen. Vuonna 2005 perustettu Supset on CNC-koneistukseen keskittyvä sopimusvalmistaja, joka valmistaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkailleen. Yrityksellä oli etsinnässä järjestelmä, joka tukisi heitä kokonaistehokkuuden kasvattamisessa sekä toiminnan ja tuotannon kehittämisessä. ”ARROW:ssa meidät vakuutti erityisesti heidän hyvä maineensa. Heillä on pitkä historia toimialalta ja he […]

Lue lisää