Olemme mukana Alihankinta 2019 -messuilla Tampereella 24.-26.9.

Etsitkö kumppania teollisuuden digitalisaatioon ja uudistamiseen? ARROW:n ja Protaconin yhteisellä osastolla messuvieraat pääsevät tutustumaan kunnossapidon hallintaa helpottavaan ARROW Novi -järjestelmään sekä tuotannonohjaukseen ja -kehittämiseen tarkoitettun ARROW GEMA -järjestelmään. Lisäksi osastolla esitellään tarkan mittaamisen laserkeilainta, tuotekehitystä ketteröittävää HIL-simulaattoria sekä uuden akkuteknologian sähköpropulsiojärjestelmää. Tervetuloa osastollemme E112!

Järjestelmät ennakoivaa kunnossapitoa ja tehokasta päivittäisjohtamista varten

ARROW Novi digitalisoi teollisuuden kunnossapidon hallintaan ja kehittämiseen liittyvää tietoa sekä kunnossapidon henkilöstön että työnjohtajan tarpeisiin. Messuosastolla voit kokeilla kuinka Novin selkeän ja visuaalisen käyttöliittymän avulla tehostat työtiimin yhteistyötä ja autat paikantamaan tuotantosi ongelmakohtia.

ARROW GEMA -järjestelmässä kyse on MES-tason järjestelmäratkaisusta, jolla voidaan osallistaa sekä motivoida tuotannon operaattorit mukaan kehittämiseen. GEMA:n perusta on markkinoiden modernein koneseuranta, joka halutuilla ominaisuuksilla kasvaa täysimittaiseksi MES-järjestelmäksi. Tule testaamaan GEMA:n helppokäyttöisyys!

Laserkeilaus tarkkaan ja nopeaan mittaamiseen

Osastolla voit tutustua myös Leica RTC360 3D -laserkeilaimen toimintoihin ja reaaliajassa tuottamaan dataan. Laserkeilaus on erinomainen menetelmä lähes minkä tahansa kohteen dokumentointiin mm. maanmittauksessa, infrakohteissa sekä muutos- ja kunnossapitoprojekteissa. Keilain on nopea ja äärimmäisen luotettava sekä täsmällinen; keilaimella luodusta digitaalisesta tallenteesta saadaan dokumentoitua millimetrin tarkkaa tietoa.

Ketterämpää tuotekehitystä HIL-simulaattorin avulla

Osastolla esiteltävä HIL (Hardware in Loop) -simulaattori on Roclalle kehitetty sähkötrukkien ohjausjärjestelmien testaamiseen soveltuva simulaattori, jonka esillä olevassa demossa mallinnetaan trukin puomistoa ja sen liikkeitä. Protaconin järjestelmä nopeuttaa tuotekehitystä ja mahdollistaa helpon testauksen jo aikaisessa vaiheessa.

Uudella akkuteknologialla hybridiratkaisut myös isoihin laivoihin

Protacon toimitti vuonna 2018 Aranda-tutkimusalukselle sähköpropulsiojärjestelmän. Kyseessä on Suomen ensimmäinen uutta akkuteknologiaa hyödyntävä alus. Protaconin osastolla pääset kokeilemaan propulsiojärjestelmän simuloidulla käyttöliittymällä esim. aluksen laitteiden käynnistämistä ja sammuttamista sekä virtuaalisen potkurin pyörittämistä ja akuston käyttämistä.

Seminaari tuotannon tehostamisesta

Muista myös seminaarimme, jossa käsitellään digitalisaation hyödyntämistä tuotannon tehostamisessa. Seminaari pidetään messujen yhteydessä keskiviikkona 25.9. klo 12.30-14.30 Fokker-kokoustilassa.

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi

Supset Oy:n tuotannon tiedonkeruujärjestelmäksi ARROW GEMA

Leppävirralla sijaitseva konepaja Supset Oy on valinnut ARROW GEMA -järjestelmän tiedonkeruuseen ja tuotannon kehittämiseen. Vuonna 2005 perustettu Supset on CNC-koneistukseen keskittyvä sopimusvalmistaja, joka valmistaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkailleen. Yrityksellä oli etsinnässä järjestelmä, joka tukisi heitä kokonaistehokkuuden kasvattamisessa sekä toiminnan ja tuotannon kehittämisessä. ”ARROW:ssa meidät vakuutti erityisesti heidän hyvä maineensa. Heillä on pitkä historia toimialalta ja he […]

Lue lisää

ARROW:lle lisää markkinointiosaamista – Paula Ukkonen mukaan tiimiin

Tradenomi ja humanististen tieteiden kandidaatti Paula Ukkonen on aloittanut Digital Marketing Coordinatorin tehtävässä 21.8.2019 alkaen. Paula on toiminut useissa erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin rooleissa, joista viimeisimpänä ohjelmistoyritys Solteqilla, jossa hän toimi viestinnän asiantuntijana. Sitä ennen Paula työskenteli pitkään Jyväskylän kaupungilla. ARROW:lla Paula vastaa pääosin markkinointiviestinnän sisällöntuotannosta. “Äitiysloman jälkeen etsin kiivaasti uusia haasteita ja ARROW:n mielenkiintoinen […]

Lue lisää

ARROW:n toimitustiimiin uusi vahvistus – Mikko Sillanpää aloittaa Customer Manager tehtävässä

Filosofian maisteri Mikko Sillanpää on aloittanut Customer Manager, Productivity Solutions- tehtävässä 2.8.2019 alkaen. Mikolla on pitkä työkokemus teollisuuden alan eri työtehtävistä. Hänen edellinen työpaikkansa oli tuuliturbiiniteollisuudessa toimivalla Moventaksella, jossa hän työskenteli yli kymmenen vuotta tuotekehityksen, kunnonvalvonnan ja kenttähuollon tuotteistuksen tehtävissä. “ARROW:sta olen kuullut paljon hyvää, ja se on mielenkiintoinen kovassa kasvussa oleva yritys. Aiempi työkokemukseni […]

Lue lisää