Yritys

ARROW Engineering Oy

Luomme järjestelmäratkaisuja valmistavalle teollisuudelle tuotannon ja kunnossapidon operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen. ARROW Operational Excellence -konseptimme keskittyy tuottavuuden ja päivittäisjohtamisen parantamiseen, tiedon digitalisoinnin ja visuaalisen johtamisen avulla. ARROW-järjestelmäratkaisun käyttöönoton myötä asiakasyritystemme tuottavuusloikka on ollut 30% tai jopa enemmän.

ARROW yhdistää ainutlaatuisella tavalla teknologiaa ja asiaosaamista. Henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka työskentelevät asiantuntija- ja tuotekehitystiimeissä.

ARROW on perustettu 1993. Olemme osa Protaconia. Palvelemme 500 asiakasyritystä, 30 eri maassa. Suomessa näihin lukeutuvat poikkeuksetta oman teollisuudenalansa johtavat yritykset. Meillä on laajin kokemus kaikilta teollisuuden toimialoilta.

Suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla toimiva ARROW kehittyy voimakkaasti. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusien osaajien rekrytoinnista.

ARROW kumppaniksi?

Tuotannon ja kunnossapidon operatiivista johtamista tukevan järjestelmän valinta on strateginen päätös. Sitä valittaessa valitaan myös järjestelmää toimittava kumppani. Ainutlaatuisen konseptimme lisäksi haluamme kumppanin roolissa tarjota yrityksellesi:

Kokemuksen

Meillä on lähes 25 vuoden kokemus tuottavuuden parantamisesta kaikilla valmistavan teollisuuden toimialoilla. Tämän kokemuksen tarjoamme jokaisen asiakasprojektimme tueksi.

Näkemyksen

Palveluksessamme työskentelee joukko kokeneita teollisuuden tuottavuuden ja kunnossapidon asiantuntijoita. Heidän näkemys ja osaaminen on organisaationne tukena onnistuneessa järjestelmän käyttöönottoprojektissa ja siitä eteenpäin.

Teknologian

Kaikki ARROW-konseptin ratkaisut suunnitellaan ja toteutetaan yrityksen sisällä. Järjestelmäkehityksemme hyödyntää huipputeknologiaa, joka varmistaa sen että kaikki ARROW-ratkaisut vastaavat nykyaikaisen teollisuustuotannon tarpeita joka suhteessa.