Customer Manager, Maintenance Solutions

Haemme Customer Manageria vastaamaan ARROW Maintenance Solutions -tuoteperheen järjestelmien toimituksista osana tuottavuuden kehittämisen toimitustiimiä.

Keskeinen osa työtäsi on asiakkuuksien johtaminen ja kehittäminen tuotannon, kunnossapidon sekä päivittäisjohtamisen osalta. Sujuva yhteistyö oman tiimin ja asiakasyritysten kanssa on erittäin tärkeää. Työsi alussa erikoistut kunnossapidon järjestelmätoimituksiin ja asiakkuuksien kehittämiseen. Urasi edetessä voit ottaa haltuun useiden eri tuotteiden järjestelmätoimituksia ja asiakkuuksia sekä halutessasi kehittyä myös asiakkuuksien kaupallisessa kehittämisessä.

Ihmisenä olet oma-aloitteinen, aikatauluihin sitoutuva ja positiivisesti asiakkaitamme haastava. Taustasi voi olla teollisuuden tuotannossa tai kunnossapidossa, johtamisessa, kehittämisessä tai siihen liittyvässä konsultoinnissa. Voit olla myös kehittymishaluinen, urasi alussa oleva tuottavuuden asiantuntija.

Arvostamme kokemusta teollisuuden kunnossapidon ja tuotannonjärjestelmistä, teollisesta internetistä sekä Lean-ajattelusta. Työ edellyttää matkustamista pääosin kotimaassa sekä satunnaisesti kansainvälisesti.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä johtavien teollisuusyritysten kanssa, kehittäen osaamistasi menestyvässä organisaatiossa. Työhön saat vahvan tuen tiimisi jäseniltä. Työyhteisömme on mukava, rento ja työhyvinvointiin panostava. Modernit toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Lutakossa.

Tutustu yrityksemme uratarinoihin tästä!

Kiinnostuitko?  Hae tehtävään 8.11.2019 mennessä. Hae tästä!

Lisätiedot:

Ville Vilhu, Director, Supply Chain, p. 040 537 9575

Tuomas Lappalainen, Key Customer Manager, Maintenance Solutions, p. 050 361 2736