Customer Manager – haku päättynyt

Onko sinulla tekninen koulutustausta, vahva halu kehittyä asiantuntijana ja valmius liikkuvaan, itsenäiseen asiakastyöhön?
Vahvistamme tuottavuuden asiantuntijatiimiämme Jyväskylässä ja haemme kahta henkilöä

CUSTOMER MANAGER-tehtävään

Tulet vastaamaan ARROW-järjestelmien toimituksista osana tuottavuuden kehittämisen toimitustiimiä. Keskeinen osa työtäsi on asiakkuuksien johtaminen ja kehittäminen tuotannon, kunnossapidon sekä päivittäisjohtamisen osalta. Sujuva yhteistyö oman tiimin ja asiakasyritysten kanssa on erittäin tärkeää. Meillä työurasi alussa voit erikoistua joko tuotannon tai kunnossapidon järjestelmätoimituksiin ja asiakkuuksien kehittämiseen. Urasi edetessä voit ottaa haltuun useiden eri tuotteiden järjestelmätoimituksia ja asiakkuuksia sekä halutessasi kehittyä myös asiakkuuksien kaupallisessa kehittämisessä.

Olet oma-aloitteinen, aikatauluihin sitoutuva ja positiivisesti asiakkaitamme haastava. Taustasi voi olla teollisuuden tuotannossa tai kunnossapidossa, johtamisessa, kehittämisessä tai siihen liittyvässä konsultoinnissa. Voit olla myös kehittymishaluinen, urasi alussa oleva tuottavuuden asiantuntija. Arvostamme kokemusta teollisuuden kunnossapidon ja tuotannonjärjestelmistä, teollisesta internetistä sekä Lean-ajattelusta. Työ edellyttää matkustamista kotimaassa sekä kansainvälisesti.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä johtavien teollisuusyritysten kanssa, kehittäen osaamistasi menestyvässä organisaatiossa. Työhön saat vahvan tuen tiimisi jäseniltä. Työyhteisömme on mukava, rento ja työhyvinvointiin panostava. Modernit toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Lutakossa. ARROW Engineering on osa Protacon Groupia.
Tutustu yrityksemme uratarinoihin!

Käytämme hakemuskäsittelyssä emoyhtiömme Protacon Groupin rekrytointijärjestelmää.

Jätä hakemuksesi täällä 9.9.2018 mennessä!

Lisätietoja antavat: 

ARROW Engineering Oy:n Director Sami Kajan 044 766 9322 ja Key Customer Manager Ville Vilhu 040 537 9575