Customer Manager – haku päättynyt!

Haemme kasvuamme tukemaan yhtä henkilöä

CUSTOMER MANAGER, Maintenance Solutions – tehtävään

Tulet vastaamaan ARROW Novi-järjestelmän toimituksista osana tuottavuuden kehittämisen toimitustiimiä. Keskeinen osa työtäsi on asiakkuuksien johtaminen ja kehittäminen tuotannon, kunnossapidon sekä päivittäisjohtamisen osalta. Sujuva yhteistyö oman tiimin ja asiakasyritysten kanssa on erittäin tärkeää. Meillä työurasi alussa erikoistut kunnossapidon järjestelmätoimituksiin ja asiakkuuksien kehittämiseen. Urasi edetessä voit ottaa haltuun useiden eri tuotteiden järjestelmätoimituksia ja asiakkuuksia sekä halutessasi kehittyä myös asiakkuuksien kaupallisessa kehittämisessä.

Olet oma-aloitteinen, aikatauluihin sitoutuva ja positiivisesti asiakkaitamme haastava. Taustasi voi olla teollisuuden tuotannossa tai kunnossapidossa, johtamisessa, kehittämisessä tai siihen liittyvässä konsultoinnissa. Voit olla myös kehittymishaluinen, urasi alussa oleva tuottavuuden asiantuntija. Arvostamme kokemusta teollisuuden kunnossapidon ja tuotannonjärjestelmistä, teollisesta internetistä sekä Lean-ajattelusta. Työ edellyttää matkustamista pääosin kotimaassa sekä satunnaisesti kansainvälisesti.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä johtavien teollisuusyritysten kanssa, kehittäen osaamistasi menestyvässä organisaatiossa. Työhön saat vahvan tuen tiimisi jäseniltä. Työyhteisömme on mukava, rento ja työhyvinvointiin panostava. Modernit toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Lutakossa.

Tutustu yrityksemme uratarinoihin!

Jätä hakemus 17.2.2019 mennessä.

ARROW Engineering on osa Protacon Groupia.Käytämme hakemuskäsittelyssä emoyhtiömme Protacon Groupin rekrytointijärjestelmää.

Jätä hakemuksesi 17.2.2019 mennessä!

Lisätietoja antavat: 

ARROW Engineering Oy:n Director Sami Kajan 044 766 9322 ja Key Customer Manager Ville Vilhu 040 537 9575