Digital Marketing Coordinator – haku päättynyt

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen energistä markkinointikoordinaattoria täydentämään markkinointi- ja myyntitiimiämme!

Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan modernia markkinointiviestintää sekä kehittämään omaa osaamistasi digimarkkinoinnin maailmassa. Markkinointikoordinaattorina osallistut monipuolisesti digimarkkinoinnin eri osa-alueisiin. Työtehtäväsi liittyvät mm. markkinointiautomaation prosesseihin, HubSpot-järjestelmän ylläpitotehtäviin, erilaisten sisältömateriaalien tuottamiseen sekä asiakastilaisuuksien ja messutapahtumien järjestämiseen.

Toivomme Sinulta aiempaa kokemusta digimarkkinoinnin ja viestinnän tehtävistä, hyvää asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Videoeditointitaidot ja Adobe-järjestelmiin liittyvä graafinen osaaminen on plussa kuten myös ymmärrys sisältömarkkinoinnin roolista osana menestyvää liiketoimintaa.

Meillä on joustavat työajat, hauskat työkaverit, jotka haastavat sinut mukaan pingikseen tai vaikkapa golf-kentälle! Työskentelet ARROW-yksikössä mutta samalla pääset osaksi kasvavaa Protacon-konsernia. Ennen kaikkea vastassa on rento ja kannustava työyhteisö, jossa voit kehittyä digimarkkinoinnin osaajana. Modernit toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Lutakossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.5.2019 mennessä. Hae tästä!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, työn aloitus elokuun aikana.

Lisätietoja saat soittamalla Seija Hyppönen, p. 040 751 0722 maanantaina 20.5. Klo 15-16.