Junior Sales Manager – haku päättynyt

Hakemamme Junior Sales Manager tulee toimimaan osana myyntitiimiämme ARROW-järjestelmiemme uusasiakashankinnassa. Käytännön työtehtävät painottuvat tuotannollisen ja valmistavan teollisuuden aloille. Osana markkinointi- ja myyntijoukkuettamme vastaat konsultoivaan myyntiin pohjautuvan myyntiprosessimme toteuttamisesta ja kehittämisestä. Tukena työssäsi on jo runsaasti asiakasliidejä tuottava moderni markkinointi sekä osaava asiantuntijoiden joukko niin myynnin, ohjelmistokehittämisen kuin konsultoinninkin aloilta.

Työkokemuksesi tai koulutuksesi voi olla joko tietojärjestelmistä, teollisuudesta tai kaupalliselta alalta. Tärkeimpänä ominaisuutenasi on kehittymishaluinen asenne ja kyky tehdä asiakasta oivalluttavaa sekä lisäarvoa tuottavaa konsultoivaa myyntityötä. Halu ja palo auttaa asiakasta menestymään ovat hyvä lähtökohta Junior Sales Managerin tehtävässä onnistumiselle. Työ edellyttää matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Työkielinä käytämme suomea ja englantia.

Onnistuminen työssäsi on meille ensiarvoisen tärkeää. Perehdytysvaiheemme tavoitteena on kasvattaa sinusta myynnin huippuosaaja. Myös niin myynnin tuki, toimitilat, työvälineet, kuin palkkiomallimmekin on rakennettu siten, että tehtävään valittava henkilö voi keskittyä täysillä työhönsä. Tuloksista ja onnistumisista luonnollisesti palkitsemme osaajiamme.

Mikäli haluat kehittyä myyntiosaajana ja rakentaa kanssamme hyvään johtamiseen, korkealuokkaiseen asiantuntijuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen uskovan yhtiömme tulevaisuutta osana myyntijoukkuettamme, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Käytämme hakemuskäsittelyssä emoyhtiömme Protacon Groupin rekrytointijärjestelmää.

Jätä hakemuksesi täällä! 

Lisätietoja antavat:

ARROW Engineering Oy:n Director, Sales Operations Juho Vuohelainen 040 674 0148 ja Sales Manager Eppu Kuusela 050 524 7970