Sales Development Rep

Haussa SDR konsultoivan myynnin huippuammattilaiseksi joukkueeseemme!

SDR:n tehtävä on toimia osana markkinointimme ja myyntimme saumatonta yhteistyötä. Tehtävä on keskeinen osa nykyaikaista asiantuntijamyyntiämme, jossa laadukkaat asiakaskontaktit perustuvat asiakkaan ongelmien ja tarpeiden tunnistamiseen.

Haemme SDR:ksi henkilöä, joka kykenee ottamaan haltuun markkinoinnin kautta tulevat liidit ja käymään asiakkaidemme kanssa luontevia keskusteluja puhelimitse ja etäyhteyksiä hyödyntäen. Haluamme tuottaa asiakkaallemme hyötyä jokaisessa asiakaskontaktissa ja tämän tavoitteen saavuttamisessa SDR:llä on toiminnassamme tärkeä rooli.

Taustaltasi voit olla joko kokenut osaaja tai vasta uraansa aloitteleva tulevaisuuden tähti. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy halua ja asennetta konsultoivan myynnin huippuammattilaiseksi. Kokemus puhelimitse- tai etäyhteyksien kautta tehtävästä asiakastyöstä on sinulle eduksi.

Koulutus- tai työhistoriasi voivat olla esimerkiksi teollisuudesta, kaupalliselta alalta tai teknisistä tehtävistä. Työssä menestymistä edesauttaa halu kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan haasteita sekä kyky tarjota näihin ratkaisuja ARROW:n tietojärjestelmätuotteiden ja palveluiden avulla. Työkielinä käytämme suomea ja englantia.

Perehdytysohjelmamme kautta uudet työntekijämme pääsevät kouluttautumaan ja tutustumaan syvällisesti toimintaamme, palveluihimme ja asiakkaisiimme. Työssäsi sinulla on luonnollisesti käytössäsi ajantasaiset työvälineet sekä kollegoiden tuki. Työskentelet ARROW-yksikössä mutta samalla pääset osaksi kasvavaa Protacon- konsernia.

Mikäli haluat olla mukana rakentamassa uraasi osana kasvavaa ARROW-tiimiä, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 7.6.2019 mennessä. Hae tästä!

Lisätietoa tehtävästä antavat:

ARROW / Director, Sales Operations Juho Vuohelainen 040 674 0148 ja Marketing Manager Seija Hyppönen 040 751 0722