Sales Manager – haku päättynyt

Hakemamme Sales Manager tulee vastaamaan ARROW-järjestelmiemme asiakashankinnasta. Käytännön työtehtävät painottuvat tuotannollisen ja valmistavan teollisuuden aloille. Keskeisenä osana markkinointi- ja myyntijoukkuettamme vastaat konsultoivaan myyntiin pohjautuvan myyntiprosessimme toteuttamisesta ja kehittämisestä. Tukena työssäsi on jo runsaasti asiakasliidejä tuottava moderni markkinointi sekä osaava asiantuntijoiden joukko niin myynnin, ohjelmistokehittämisen kuin konsultoinninkin  aloilta.

Taustaltasi voit olla joko tietojärjestelmien, teollisuuden tai kaupallisen alan osaaja. Tärkeimpänä ominaisuutenasi ovat kyky tehdä asiakasta oivalluttavaa ja lisäarvoa tuottavaa konsultoivaa myyntityötä. Halu ja palo auttaa asiakasta menestymään ovat hyvä lähtökohta Sales Managerin tehtävässä onnistumiselle. Työ edellyttää matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Työkielinä käytämme suomea ja englantia.

Sales Managerin onnistuminen tehtävässään on meille ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoksi niin myynnin tuki, toimitilat, työvälineet, kuin myös palkkiomallimmekin on rakennettu siten, että tehtävään valittava henkilö voi keskittyä täysillä työhönsä. Tuloksista ja onnistumisista luonnollisesti palkitsemme osaajiamme.

Mikäli haluat olla rakentamassa hyvään johtamiseen, korkealuokkaiseen asiantuntijuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen uskovan yhtiömme tulevaisuutta osana  myyntijoukkuettamme, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Käytämme hakemuskäsittelyssä emoyhtiömme Protacon Groupin rekrytointijärjestelmää.

Jätä hakemuksesi täällä! 

Lisätietoja antavat:

ARROW Engineering Oy:n Director, Sales Operations Juho Vuohelainen 040 674 0148 ja Sales Manager Eppu Kuusela 050 524 7970